Плей-мейкер Київ-Баскета Євгенія Спітковська прокоментувала перемогу своєї команди над Франківськом 72:61 у матчі регулярного чемпіонату Жіночої Суперліги.

– У нас не було іншого варіанта, не хотіли зіпсувати тренеру День народження. Впевнена, йому приємно, що ми виграли. На початку гри травмувався наш капітан Аня Ольховик. Ми пере налаштувалися, дівчата старалися. Тренере, з Днем народження! – (посміхається, ред.)

– Франківськ – принциповий суперник для Київ-Баскета?
– Не розумію, чому усі вирішили, ніби він наш принциповий суперник. У нас кожна команда, що виходить грати проти нас – це суперник. У нас нема легких команд-суперниць. Зокрема й Франківськ – він добре укомплектований, дуже сильний склад має, бойовий. Вони ж теж хочуть нас обігрувати. Але створюють таке уявлення, ніби тільки Франківськ хоче перемогти Київ-Баскет – ні, це не так. У нас нормальні, гарні, товариські стосунки.

Читайте: ВОЛОДИМИР ХОЛОПОВ: ПОМИЛКУ, ЯКУ ПРОБАЧИЛИ СЬОГОДНІ, НЕ ПРОБАЧАТЬ ЗАВТРА

– Якщо у Франківська атаки переважно завершує Уро-Ніле, то у вас більший акцент зроблений на командну гру. Це ваша фішка?
– Так, вважайте це нашою фішкою. Ми хочемо грати командно, адже коли грають командно, складно грати проти такого суперника. Бо не знаєш, чого від такої команди очікувати. Тому ми хочемо знайти свою ідеальну гру. Попереду плей-оф, найважливіші матчі. Тому ми намагаємося грати так, як того хоче від нас тренер.

– Що б Ви хотіли побажати Володимиру Холопову?
– Що б я хотіла побажати? Щоб Він менше нервував, дбав про своє здоров’я, не хвилювався так сильно. Щастя йому, любові, успіхів! І, звісно, перших місць в усіх турнірах, де змагаються команди під його керівництвом!