Головний тренер БК Київ-Баскет Володимир Холопов, який у день матчу з Франківськом відзначив День народження, прокоментував перемогу своєї команди. Киянки обіграли дівчат з Прикарпаття 72:61.

– Франківськ дав нам бій. Нажаль, вже на шостій хвилині матчу травма спіткала капітана команди Аню Ольховик. Тож ми грали без свого лідера. Але хочу подякувати дівчатам – вони не зіпсували свята ані мені, ані собі і довели матч до перемоги.

– Було помітно, як Ви емоційно керували діями підопічних.
– (посміхається –ред.). Нажаль для мене і для мого здоров’я я сильно переймаюся не стільки результатом, скільки самим процесом його здобуття, діями гравців на майданчику. Адже я розумію: помилку, яку вибачить сьогоднішній суперник, у фіналі вже ніхто не вибачить. Тому я переймаюся діями гравців, хочу, щоб вони були правильними. Коли це буде так у регулярному чемпіонаті, тоді це буде і у плей-оф, і у фіналі.

Читайте: ЖІНОЧА СУПЕРЛІГА: КИЇВ-БАСКЕТ ПЕРЕМІГ ФРАНКІВСЬК

– Коли Ви зрозуміли, що перемога буде за Київ-Баскетом?
– Коли ми досягнули 19 очок переваги і тренер команди суперника зробив кілька замін, прибрав з майданчика кількох своїх провідних гравців, тоді вже стало зрозуміло, що ми доведемо гру до переможного завершення. Прикро, що ми потім дещо свою перевагу самі ж скоротили, але зробимо з цього висновки.