12 квітня Київ-Баскет здобув другу поспіль переконливу перемогу над ІнтерХім-СДЮСШОР. Цього разу підопічні Володимира Холопова обіграли одеситок 97:51.

У першій чверті гості дали справжній бій киянкам.Цей ігровий відрізок команди завершили внічию 18:18. Але вже у другій десятихвилинці Київ-Баскет було не впізнати. Він агресивно атакував і надійно захищався. Результатом цих перетворень став рахунок другої чверті 36:2! Поперерві суперники “заспокоїлися”. Гра була майже рівною але Київ-Баскет демонстрував, що у разі чого може стрімко підвищити темп і зім’яти суперниць, яким було важко після втрати турнірних орієнтирів протистояти киянкам (ІнтерХім програв Львову у боротьбі за зону плей-оф). У підсумку 97:51.

Найрезультативнішою у матчі стала капітан Київ-Баскета Анна Ольховик. Вероніка Любінець вже за традицією оформила дабл-дабл (14оч+12пб).

Читайте: ЖІНОЧА СУПЕРЛІГА: КИЇВ-БАСКЕТ ПЕРЕКОНЛИВО ЗДОЛАВ ІНТЕРХІМ

Цей матч став передостаннім для киянок у регулярному чемпіонаті. 14 квітня вони ще зіграють у Бердянську перенесений через вибори Президента України матч з Чайкою.

Жіноча Суперліга

12 квітня

м. Київ

Київ-Баскет – ІнтерХім-СДЮСШОР 97:51 (18:18, 36:2, 22:14, 21:17)

Статистика матчу