Після семи матчів регулярного чемпіонату у Жіночій Суперлізі Київ-Баскет є беззаперечним лідером. Фактично, у регулярному чемпіонаті киянки пройшли вже третину турнірної дистанції (зіграно 7, залишилося зіграти 13 поєдинків). Підопічні Володимира Холопова є єдиною командою у чемпіонаті, хто не відчув гіркоти поразки. Чи не розслабляє цей факт дівчат, коли гідного опору з боку половини учасниць вони не відчувають? Володимир Холопов так відповів на це припущення.

– Гравці роблять свою роботу. Вони зобов’язані віддаватися у кожній грі. Кожна гра, якщо ти віддаєшся у ній на 100%, ти будеш прогресувати. Якщо ти гратимеш аби як, і шукати якоїсь додаткової мотивації, щоб тренер тебе додатково накручував, це безглуздо. Якщо ти професійний гравець, ти зобов’язаний виходити і грати з повною самовіддачею. Тим більше, що у нас попереду серйозні змагання з баскетболу 3х3. І з 18 листопада розпочнеться Суперліга 3х3, у якій ми також братимемо участь. Відтак, гравці зобов’язані грати на 100% і виконують свою роботу.

Читайте: ЖІНОЧА СУПЕРЛІГА: КИЇВ-БАСКЕТ ПЕРЕМІГ ЧАЙКУ

– Наскільки відновилася після операції Анна Рульова?

– Безумовно, вона ще не готова на 100% функціонально, ми готуємо її до не менш важливих випробувань, ніж у Суперлізі. І крок за кроком ми виводитимемо її на рівень оптимальної форми. Аня не задіяна у національній збірній 5х5. Відтак у нас є час працювати над відновленням її фізичних кондицій.

Найближчий матч Жіночої Суперліги Київ-Баскет зіграє у столиці 24 листопада з ІнтерХімом.