5 листопада у Жіночій Суперлізі відбувся один матч. Київ-Баскет переміг Чайку 65:31. Зустрілися команди з протилежних полюсів “регулярки”. Адже тепер киянки мають семиматчеву переможну серію, а морячки таку саму серію поразок.

Гостям не відмовиш у бажанні припинити незавидну серію поразок. То ж вони з перших хвилин чинили гідний опір суперницям. У першій чверті підопічні Володимира Холопова змогли набрати лише 14 очок, а пропустили вісім. Але вже у другому періоді Київ-Баскет налагодив ігрові зв’язки і його результативність підвищилася. Це дозволило господаркам піти на перерву з рахунком 31:15 на свою користь. Чайка через травми двох провідних гравців Родіонової і Десятник, які залишилися у Бердянську, була обмежена в ротації. То ж сил, аби протистояти киянкам на рівних у другій половині, моріякам бракувало. У підсумку 65:31 на користь Київ-Баскета.

Найрезультативнішою у матчі стала капітан Київ-Баскета Анна Ольховик (14 очок). Її тезка по команді Анна Рульова відзнапчила своє повернення після операції 8-ма очками і 4-ма підбираннями. Вона відіграла 16,5 хвилин. Найрезультативніша у складі Чайки Влада Гозалова набрала 9 очок.

Жіноча Суперліга

5 листопада

м. Київ

Київ-Баскет – Чайка-ДЮСШ 65:31 (14:8, 17:7, 18:11, 16:5)

Статистика матчу