Гравці жіночої збірної України 3х3 Дар’я Завидна і Ольга Краєвська, які також мають досвід виступів у головній команді України з класичного баскетболу, пролонгували контракт з Київ-Баскетом.

Дар’я і Ольга, які минулий рік через травми лише морально підтримували своїх одноклубниць, поділилися найближчими планами.

Дар’я Завидна: – зустрічаю сезон з позитивними емоціями. Я дуже щаслива, що вже відновилася, що продовжу кар’єру у Київ-Баскеті, з цим тренером, з цими дівчатами, з якими я дуже багато років знайома і з якими граю у збірній України 3х3.

– Минулий сезон ти провела у якості глядача. Які враження?
– Я не шкодую, усе що не робиться, йде на краще. Я бачила, як дівчата грають, бачила їхні помилки, вважаю, що я навіть зросла, як гравець. Дивилася на помилки, вчилася, аналізувала, щоб потім їх уникати.

– Зможете поборотися за титул цього сезону.
– Думаю, це навіть не обговорюється. У нас дуже сильний склад підібрався, команда добре укомплектована, впевнена, у нас все вийде.

Читайте: ВОЛОДИМИР ХОЛОПОВ: СПОДІВАЮСЯ, МИ ПРОВЕДЕМО ГАРНИЙ СЕЗОН

Ольга Краєвська: – зараз почуваюся набагато краще, ніж торік, коли входила у новий сезон. Більш впевнена. Дуже задоволена викликом у збірну 3х3. Це дуже гарна підготовка до сезону. Бо я так інтенсивно баскетбольні тренування давно не проводила. Так, тренувалася потроху в інтернаті рідного міста Бар, але перевагу здебільшого приділяла тренажерному залу. З м’ячем було мало контактів. А зараз вже ігрових елементів значно більше, гарні тренування, фізично підготуюся перед сезоном як слід.

– Багато нових облич в команді. Не переймаєшся щодо цього?
– Молоді дівчата приходили на ігри. Усі з інтерната – в обличчя з усіма знайома, головне бажання. І у нас все вийде.

– Після значної перерви вийти на майданчик – будеш більше хвилюватися?
– Думаю, у кожної людини це присутнє. Коли була пауза, а потім знову повертаєшся – важкувато переступити межу. Але треба йти вперед, і новий контракт з Київ-Баскетом цьому свідчення.