Продовжуємо підбивати підсумки першої половини сезону з другою чоловічою командою, що виступає у Першій лізі. Ще у жовтні підопічні Андрія Харчинського стали переможцями Молодіжної ліги і незабаром впевнено стартували у сезоні Першої ліги. Наразі у регулярному чемпіонаті на рахунку команди вісім зіграних матчів, сім з яких завершилися перемогою.

Жовто-чорні зазнали лише однієї поразки у серії виїзних ігор проти команди Коростеня 19 грудня. Головний тренер «КСЛІ-Київ-Баскет-2» пояснив такий результат неоптимальним складом команди на матч.

Андрій Харчинський: Ми грали не у кращому складі. Деякі гравці травмовані:  Іванов, Швець, Пошабля – наслідки попередніх матчів. Сидорук та Шевчук у той день знаходилися у складі першої команди, що грала проти «Тернополя» у Суперлізі. Тож можна сказати, ми були не зовсім готові. Одна справа, коли не вистачає одного-двух гравців, друга, коли випадає п’ять. Ігровий час отримали інші хлопці, які поки що не пораються з цим, але це нормально. На наступний день ми відігралися завдяки тому, що Сидорук та Шевчук до нас приєдналися.

Це ще одна з новин першої половини сезону: нещодавно основна команда «Київ-Баскета» поповнила свій склад одним з найрезультатившіших гравців «КСЛІ-Київ-Баскет-2» Володимиром Шевчуком. Наразі Шевчук провів у Суперлізі чотири останні матчі, ігрового часу поки що не отримував.

На момент завершення першої половини сезону «КСЛІ-Київ-Баскет-2» посідає друге місце у своїй групі Першої ліги, поступаючись лідерством команді Коростеня, яка встигла зіграти на два матчі більше. Ситуація буде змінюватися незабаром з поверненням команд на паркет після свят.

У середині січня на вихованців Андрія Харчинського чекають дві серії матчів: на виїзді проти «Маяка» (Сарни) та вдома проти команди Чернігова.