Чоловіча команда «КСЛІ Київ-Баскет» внаслідувала приклад наших дівчат з КСЛІ та принесла клубу «золотий» дубль, здобувши перемогу у Молодіжній лізі, що відбувалася з 5 по 7 жовтня у Києві. На шляху до трофею команда Андрія Харчинського відзначилась трьома впевненими перемогами.

5.10 КСЛІ Київ-Баскет-2 – МБК Краматорськ 97:48

6.10 КСЛІ Київ-Баскет-2 – Говерла 87:53

7.10 КСЛІ Київ-Баскет-2 – Ніко-Баскет 82:46

Наставник команди Андрій Харчинський відзначив гарну роботу своїх хлопців, розповів про головні особистості цієї команди та розповів про їх перспективи в майбутньому підсилити першу команду «Київ-Баскета»:

«Це була хороша командна робота. Саме командна, тому що, подивившись матчі ви побачите, що вирішувала не одна людина. Приємно, що є командна хімія. Хлопці були добре мотивовані і добилися результату. Я радий за них. Уже протягом шести років ця група гравців разом, і плоди роботи з кожним роком видно краще і краще. Щороку до команди додавалися і відсіївалися гравці. Залишилися найсильніші. Але комплектація ще продовжиться. Це результат нашої спільної багаторічної роботи.

Хлопці розуміють, що якщо будуть працювати, то у них буде шанс і в основній команді. Всі відчувають себе шестернями загального механізму. Але треба розуміти, що цей шанс доведеться заслужити роботою. Приходити і робити, а не літати в хмарах, думаючи, що якщо є місце в клубі і форма, то ти вже в порядку. Гравець завжди повинен бути готовий. Здавалося б, Леброну вже нічого хотіти, він всього добився, але чомусь же він в свої роки продовжує вдосконалюватися, тримати неймовірний рівень та ставити перед собою найвищі цілі».