Два гравця Київ-Баскета Вікторія Кондусь і Вероніка Любінець увійшли до складу символічної збірної сезону Жіночої суперліги. Ці дівчата заслужили таке визнання. Їхнє бажання до перемоги у кожному матчі є нестримним.

Взяти хоча б останній поєдинок золотої серії з Динамо-НПУ. Кондусь проривалася повз захист біло-синіх до їхнього кошика, чого б це їй не коштувало. А Вероніка Любінець мала дивовижну, як для юної дівчини, витримку, влучаючи з лінії штрафних. А що витворяла вона на паркеті у третьому матчі серії, коли стала найрезультативнішою у грі з 30-ма очками, заткнувши за пасок динамівських американок!

ЧИТАЙТЕ: АННА ОЛЬХОВИК: ЦЕ СРІБЛО – НА ВАГУ ЗОЛОТА!

Отже, Вікторію Кондусь визнано найкращим захисником Жіночої Суперліги. Її індивідуальні показники –  18,3 очка, 3,7 підбирання, 3,2 передачі в середньому за гру. Якщо вже спиратися на статистику, то Вікторія стала найрезультативнішим гравцем Київ-Баскета у Жіночій Суперлізі!

А Веронічка Любінець отримала приз найкращому молодому гравцю. І не пригадаєш, в якому матчі вона не оформила дабл-дабл. А це, як кажуть в авіації, вищий пілотаж! Її індивідуальні показники – 14,3 очка, 9,1 підбирання та 2,5 передачі в середньому за матч. У Любінець показник підбирань – найвищий у команді!

Втім, безумовно, не було б цього визнання без гри партнерок по команді. Без злагодженого командного механізму, який налаштував головний тренер Володимир Холопов.

ЧИТАЙТЕ: ВОЛОДИМИР ХОЛОПОВ: ДІВЧАТА ВІДДАЛИ ГРІ УСІ СВОЇ СИЛИ

БРАВО, ДІВЧАТА! БРАВО, КОМАНДА! БРАВО, ТРЕНЕРЕ!