Календарний 2018-й КСЛІ-Київ-Баскет завершить двома домашніми матчами з житомирським Каліпсо. Є велика ймовірність, що гостям в обох матчах не вдасться зіпсувати настрій киянкам.

Підопічні Олени Федченко у регулярному чемпіонаті зазнали тільки однієї поразки – від КСЛІ-Динамо-НПУ, та й лише через те, що тренер динамівок Євген Філозоф задіяв у тому атчі чотирьох гравців першої команди Цюбик, Фастову, Самохвалову, П’янтак. Коли смугасті грають з командами дійсно вищої ліги, вони, як правило, не мають великих проблем.

Звісно, у команді Олени Федченко теж є ті дівчата, які мають досвід гри у Суперлізі – взяти хоча б Вероніку Любінець, яка і на зборах національної збірної цього року двічі відпрацювала. А виклик у збірну так просто не дають. Крім неї основу команди становлять Жанна Джунь, олімпійка Юлія Гутевич, Яна Рабчук і Марина Свентицька. Колектив збалансований, зіграний і нема жодних підстав, щоб він не досяг успіху у матчах з Каліпсо. Бо Каліпсо у 14 іграх до цього здобув лише 2 перемоги.

Вища ліга (жінки)

м. Київ, СК Меридіан

22 грудня

16:00, КСЛІ-Київ-Баскет – ЖДУ ім. І.Франка – АЛІПСО

23 грудня

12:00, КСЛІ-Київ-Баскет – ЖДУ ім. І.Франка – АЛІПСО

Турнірна таблиця