24 і 25 січня лідер чемпіонату України у Вищій лізі серед жіночих команд КСЛІ-Київ-Баскет зіграє два домашніх матчі з львівською Політехнікою.

Якщо поглянути на турнірну таблицю першої групи (до стадії плей-оф команди грають у двох групах), впадає в око турнірне розташування майбутніх учасниць протистояння. КСЛІ-Київ-Баскет явний лідер, який менше усіх програвав у сезоні (лише раз), і Політехніка – перша знизу. У таких випадках тренери команд-аутсайдерів звертаються до своїх підопічних: не дивимося у таблицю, граємо у свою гру. Та навряд чи львів’янкам вдасться зачепити у Києві бодай одну переможну гру. Підопічні Олени Федченко розігралися і налаштовані виконати обов’язкову програму – двічі взяти гору над Політехнікою. Усе необхідне для цього у господарок є. Кадровий потенціал – ось головна сила киянок. Волошина, Джунь, Рабчук, Гутевич і Любінець – це завтрашній, якщо вже не сьогоднішній день головної команди Київ-Баскета. Дівчата тією чи іншою мірою мають досвід виступів у Суперлізі і впоратися з Політехнікою їм, як кажуть, сам Бог велів.

Матчі відбудуться в СК Меридіан. То ж приходьте, аби пересвідчитися – у жіночої команди Київ-Баскета зі зміною усе гаразд! І грають красиво, і красуні!

Вища ліга (жінки)

м. Київ, СК Меридіан

КСЛІ-Київ-Баскет – Політехніка (Львів)

24 січня початок о 17:30,

25 січня початок о 14:00