Головний тренер КСЛІ-Київ-Баскет Олена Федченко прокоментувала поразку своїх підопічних у матчі Вищої ліги проти НУБіП (93:104 ОТ), першу у чемпіонаті.

– Це не перше таке протистояння за ступенем запеклості. З МОБІ ми грали два овертайми. А сьогодні не могли допомогти команді ані Любінець, ані Дубнюк (задіяні у збірній 3х3), Волошину віддали в Динамо. Зараз на перші ролі потроху виходять дівчата 2002-го року народження. Це Ростоцька, яка оговтується після травми, рік до цього не грала через розрив хрестоподібних зв’язок. Потроху приходить в себе Діана Березова, також дівчина 2002-го року, та сама Юлія Гутевич, яка недостатньо отримує ігрового часу у Суперлізі. Результат, це вже як склалося, все одно гра гарною була.

– Було помітно, що на підбираннях НУБіП встигав частіше першим.

– Так, у суперника є досвідчена центрова Аліса Назаревич. Напевно вона своєю масою тиснула. А Ростоцька поки набирає форму.

– Чи можна вважати поразку випадковою?

– Як склалося, так і склалося. Я після гри дівчатам сказала – головне, щоб ви зробили вірні висновки для себе. Якщо ви хочете зростати, як гравці, маєте прибирати помилки, працювати над їхнім усуненням.