Вчора наші дівчата з «КСЛІ-Київ-Баскет-2» у вирішальному матчі серії перемогли команду «Збірна м. Києва-ТНУ-Будівельник» з рахунком 82:64 у півфіналі Вищої ліги.

Ця перемога стала другою в активі підопічних Олени Федченко та забезпечила путівку до фіналу Вищої ліги! Головний тренер жовто-чорних поділилася враженнями від зустрічі.

Олена Федченко: «Сьогодні нам було також важко грати. Завдяки відриву у першій другій чверті, незважаючи на те, що просіли у третій, вдалося втримати перевагу та перемогти. Були трохи здивовані грою Дубнюк, яка виконала все те, що від неї було потрібно і показала гарну гру. Чого чекати від фіналу, не знаю. З цією командою ми ще не грали, у них грають досвідчені гравці. Буде важко»

Гравцем матчу стала Дар’я Дубнюк, яка принесла своїй команді 23 очки, а також зробила 7 передач. Також вагомий вклад у перемогу внесла Яна Рабчук, заробивши 16 очок та 9 підбирань.

У фіналі на дівчат очікує зустріч з командою «МОБІ» (м. Бровари), яка у іншому півфіналі була сильніша за харківський «ХАІ». Перший матч вирішальної серії відбудеться 15 травня, другий – 16 травня (третій матч – 19 травня за необхідністю), за результатами яких буде визначено переможниць Вищої ліги сезону 2020/21 .