Дівчата з КСЛІ-Київ-Баскет  (ті, що закінчують 11-й клас у КСЛІ) взяли участь у Дні абітурієнта, який відбувся у Національному Університеті Фізичного виховання та спорту України.

Гравці команди Марина Свентицька, Тетяна Малиновська, Діана Березова, Олександра Хандрук, Лілія Климосюк дізналися багато цікавої історичної інформації під час екскурсії у Музеї Університету, пройшлися корпусами і зустрілися з мером Києва Віталієм Кличком, який також є випускником цього ВИШу.

Своїми емоціями від Дня абітурієнта поділилася гравець КСЛІ-Київ-Баскет Марина Свентицька: – Враження дуже приємні. Нами опікувалися студентки другого і третього курсів. Спочатку ми відвідали Музей, нам розповідали про історію закладу, про видатних випускників, обійшли фактично усі корпуси. Сподобалося. Усе компактно, в одному місці, корпуси не розкидані містом. Це зручно для навчання. Гарні педагоги. Ми спілкувалися з потенційними вчителями на кафедрі спортивних ігор. Нам розповіли про пріоритети для студентів. Думаю, якщо станемо студентками, можна буде поєднувати навчання з іграми за Київ-Баскет. У нас у команді вже є дівчата, які вчаться тут. Вероніка Любінець і Юля Гутевич розповідають нам, що стараються не пропускати пари. Вчитися, кажуть, цікаво, і це однозначно дозволяє збільшити свої знання, там же не тільки баскетбол, а й інші ігрові види, і паралімпійських спорт – це необхідна освіта для майбутніх тренерів. Дуже сподобався виступ Віталія Кличка, розповідав про своє студентське життя, про те, що мрії здійснюються.