Зимова ігрова сесія у спорткомплексі Меридіан розпочнеться суперництвом команд Вищої ліги (жінки). КСЛІ-Київ-Баскет прийме КСЛІ-Динамо-НПУ.

Фактично, ці команди є фармклубами грандів Суперліги – чинного чемпіона України Київ-Баскета і легендарного київського Динамо. Регламент чемпіонату на відміну від Кубка України дозволяє змагатися найсильнішими складами. А в заявці КСЛІ-Київ-Баскет є дівчата, які «роблять погоду» і в першій команді. Це насамперед Вероніка Любінець (зробила дабл-дабл у матчі головних команд Динамо – Київ-Баскет 1 грудня 20оч+10пб) і її подруги по команді, до професійного становлення яких доклала руку Олена Федченко – Яна Рабчук, Влада Волошина, Юлія Гутевич, Жанна Джунь. То ж шансів на переможний результат господарки мають більше. Навіть, якщо з лазарета не встигнуть вийти Рабчук і Волошина.

У турнірній таблиці КСЛІ-Київ-Баскет і КСЛІ-Динамо-НПУ сусіди, але тільки тому, що провели різну кількість матчів (у баскетболі і за поразку нараховують бал). Насправді ж підопічні Олени Федченко – явні лідери Чемпіонату України – вони єдині, хто йде без поразок.

Читайте: ЖІНОЧА СУПЕРЛІГА: КИЇВ-БАСКЕТ ЗДОЛАВ ДИНАМО У СТОЛИЧНОМУ ДЕРБІ

Вища ліга (жінки)

м. Київ

СК Меридіан (вул.. Героїв Севастополя, 11В)

2 грудня

13:00, КСЛІ-Київ-Баскет – КСЛІ-Динамо-НПУ

3 грудня

17:30, КСЛІ-Київ-Баскет – КСЛІ-Динамо-НПУ

Турнірна таблиця