Наші дівчата з другої команди «КСЛІ-Київ-Баскет-2» зробили впевнений крок на шляху до фіналу Вищої ліги. Підопічні Олени Федченко у першому матчі півфінальної серії здолали «Збірну м.Києва-ТНУ-Будівельник» з рахунком 87:59.

Справжнім Х-фактором зустрічі у жовто-чорних стала Юлія Гутевич, яка реалізувала одразу 10 з 12 триочкових кидків, заробивши для своєї команди 32 бали. Тим самим Юлія побила свій власний рекорд за кількістю влучних дальніх: у сезоні 2018/19 Вищої ліги в матчі проти «ЖДУ ім. І. Франка – КАЛІПСО» Гутевич реалізувала 9/16 триочкових спроб.

Форвард Юлія Гутевич: Дуже важка гра. Суперниці перевищують за антропометрією, тому коли я особисто вийшла на майданчик, почувала себе дуже маленькою, не знала, куди дітися. Сьогодні виграли за рахунок злості, відсотку влучних кидків. Наступна гра буде ще важчою.

Головний тренер Олена Федченко: Три чверті грали дуже важко. Наші дівчата просто не хотіли боротися на щиті. Видно, вирішили, що якщо вони старші за дівчат з «ТНУ-Будівельник», то спокійно виграють. Нам не вистачало боротьби у контакті від центрових. Звичайно, хочеться виграти наступного разу та не доводити до третьої гри. Але, як показав сьогоднішній матч, все можливо. Буде важко. Сьогодні нас виручила Гутевич»

Нагадаємо, що для виходу в фінал підопічним Олени Федченко необхідно перемогти у ще одному матчі, який відбудеться 7 травня на майданчику суперника. У випадку поразки, на «Київ-Баскет» чекає ще одна зустріч з «ТНУ-Будівельник» 10 травня.