Вже сьогодні наші дівчата «КСЛІ-Київ-Баскет-2» зустрінуться з командою «Збірна м. Києва-ТНУ-Будівельник» у рамках 1/2 плей-оф Вищої ліги. Щоб вийти до фіналу, підопічним Олени Федченко необхідно буде здобути дві перемоги.

Читати: визначилися всі півфіналісти жіночої Вищої ліги

Нагадаємо, що попереднім суперником у 1/4  фіналу «КСЛІ-Київ-Баскет-2» була команда «Рівне-ОСДЮСЩОР». Задля виходу до фіналу жовто-чорні зіграли повноціну серію із трьох поєдинків

КСЛІ-Київ-Баскет-2 : Рівне-ОСДЮСЩОР – 65:59

Рівне-ОСДЮСЩОР : КСЛІ-Київ-Баскет-2 – 73:62

КСЛІ-Київ-Баскет-2 : Рівне-ОСДЮСЩОР – 65:55

 

Олена Федченко, головний тренер «КСЛІ-Київ-Баскет-2»:

«Як і очікувалося, ігри з Рівне були важкими. Знадобився третій матч, тому що другий нам виграти не вдалося. До суперниць додалася підтримка, дівчата були гарно настроєні, багато хто з них грає у Суперлізі, як і у нас. Тож наскочила коса на камінь. Нам повезло з перевагою свого майданчику. Але ігри були зразкові, гідні медалей.

Тепер ми зустрічаємося з київською командою у 1/2. Вони менш досвідчені та молодші за нас. Але я впевнена, що зубки свої вони покажуть і видадуть гру на рівні. Але й ми повинні грати гідно»

Перший матч 1/2 фіналу пройде сьогодні 4 травня о 17:00 в ПС «Венето-Спорт». Другий – 7 травня на домашньому майданчику «ТНУ-Будівельник».