10-го листопада друга команда Київ-Баскета відіграла перший з двох спарених матчів з Рівним. Підопічні Максима не втримали переваги і поступилися з різницею у шість очок 90:96.

Інтрига у цьому протистоянні зберігалася до останнього. Першу чверть команди провели у рівній боротьбі. Усі спроби Київ-Баскета вирватися вперед Рівне нівелювало власними діями. Агресивний захист, швидкі прориви – це дозволяло тримати господарів на короткому повідку. Та усе ж на перерву команди пішли за семиочкової переваги киян 55:48.

У перерві Максим Балашов вніс певні корективи у гру своїх підопічних. Адже на екваторі третьої чверті рахунок був 76:59 на користь Київ-Баскета-2. Але після цього за чотири ігрових хвилини у господарів відзначився лише Бондаренко, а рівненчани набрали 17 очок. Третю чверть команди завершили за двоочкової переваги господарів. Як швидко розтанув їхній здобуток. 17:2 на користь Рівного за 4 хвилини третьої чверті – непоганий ривочок у рахунку! Він деморалізував Київ-Баскет-2. Не дивно, що гостям вдалося у підсумку дотиснути киян. Але у переможених є шанс виправитися. Адже 11 листопада о 12:00 відбудеться повторний матч Київ-Баскет-2 – Рівне. Там само у Меридіані. Приходьте!

Найрезулшьтативнішим у цьому протистоянні став гравець господарів Олександр Сидорук – 26 очок. В активі Олександра Шепелєва з Рівного – дабл-дабл (12оч+10пб).

Вища ліга

10 листопада

м. Київ

Київ-Баскет-2 – Рівне 90:96 (25:23, 30:25, 23:28, 12:20)
Статистика матчу