Друга команда Київ-Баскета, яка виступає у Вищій лізі, 2 і 3 березня проведе два матчі на виїзді з Львівською Політехнікою.

У грудні ці суперники двічі зустрілися у столиці. Тоді Київ-Баскет-2 поступився у першому протистоянні 74:79, а у повторному матчі зумів взяти реванш, перемігши львів’ян в овертаймі 109:108. Враховуючи те, що з перемогами в регулярному чемпіонаті у киян не густо, їх тільки сім, Львівська Політехніка – це шанс збільшити їхню кількість.

Підопічні Максима Балашова виходять на фінішну пряму «регулярки» сильнішими. Склад збалансовано, молоді виконавці призвичаїлися до вимог Вищої ліги, а головне, заграли більш стабільно їхні лідери – Сидорук, Шевченко, Заєць. Чотири перемоги з семи хлопці Балашова записали до свого активу вже у 2019-му. До того ж серед тих, кого вони обігрували, є не лише аутсайдер ДОС-ДЮСШ-ДОР, а й Говерла, і Старий Луцьк-Університет. Наставник добре вивчив зі своїми підопічними манеру гри «політехніків». То ж на перший план у цьому протистоянні вийде психологічна готовність досягти бажаного результату.

Вища ліга

м. Львів

Львівська Політехніка – Київ-Баскет-2

2 лютого, 19:30

3 лютого, 12:00