25 і 26 січня у столичному спорткомплексі Меридіан друга команда Київ-Баскета проведе чергові матчі регулярного чемпіонату Вищої ліги. Суперник – непоступливий Старий Луцьк-Університет.

Команди зустрічалися між собою у жовтні на Волині. Тоді Старий Луцьк записав до свого активу дві перемоги, але у кожному з тих протистоянь підопічні Максима Балашова мали шанс на виграш. Бо поступилися спочатку з різницею у шість очок 72:78, а наступного дня – у вісім очок 62:70.
Для господарів прийдешніх протистоянь цілком по силах завершити їх на свою користь. Старий Луцьк також зірок з неба не хапає. Наразі він п’ятий у турнірній таблиці, а Київ-Баскет-2 – сьомий.

Підопічним Максима Балашова доведеться вирішувати непросте завдання – зупинити лідера гостей Олега Салтовця. Якщо цього буде досягнуто, прийде і позитивний результат. На боці киян – завзятість молодих сердець. Але разом з тим є загроза нестабільної гри. Можна втратити контроль на пару-трійку хвилин, і вже потім складно буде надолужувати згаяне. Відтак – треба діяти максимально зосереджено і не розслаблятися.

Вища Ліга

м. Київ, СК Меридіан

Київ-Баскет-2 – Старий Луцьк-Університет

25 січня, початок матчу о 17:30

26 січня, початок матчу о 13:00