Не часто є такі співпадіння. Одного й того самого вечора один за одним можна подивитися два матчі. Спочатку на майданчику з’ясують стосунки головні клубні команди Київ-Баскета і Хіміка, а потім прийде час зіграти дублерам у Вищій лізі. Саме такий день настав 16 лютого.

Про дорослі команди розмова окрема – вони на виду, гравці пристосовані до запеклої боротьби. А що ж “молодь”? Хімік-2 у другій групі йде на третьому місці, а Київ-Баскет-2 – на передостанньому, восьмому. Навіть цей факт схиляє шальки терезів у бік южненців. Але це до матчу, спираючись суто на прогнози. Але реалії такі, що сьогодні і Київ-Баскет-2 може обіграти суперника. Тут і збалансованість команди, накопичений досвід з початку регулярного чемпіонату, і приклад головних дійових осіб клубу у разі їхньої перемоги у Суперлізі Парі-Матч на очах дублерів, і врешті решт, просто чинник рідних стін може стати вирішальним.

17 лютого команди проведуть повторний поєдинок знов таки у Києві.

У цьому сезоні Київ-Баскет-2 і Хімік-2 двічі зустрічалися – у Южному у листопаді. І двічі гору брали господарі – 95:78 і 93:78.

Вища ліга

м. Київ

Київ-Баскет-2 – Хімік-2

16 лютого, 19:00

17 лютого, 13:00