12 і 13 січня друга чоловіча команда Київ-Баскета поновить виступи у регулярному чемпіонаті Вищої ліги. У підопічних Максима Балашова є шанс розпочати 2019-й з перемоги.

Суперник киян – дніпровський Інваспорт-ДОС-ДЮСШ. Це команда гравців з вадами слуху, фактично – дефлімпійська збірна, яка виступає у Вищій лізі серед тих, хто подібних проблем немає, з метою набуття ігрової практики.

У першому колі Київ-Баскет-2 двічі зіграв у столиці з дніпрянами. Суперники розділили перемоги – спочатку з подвійною перевагою перемогли кияни 84:42, а наступного дня їхні суперники взяли реванш 65:63.

Підопічні Максима Балашова завершили минулий рік на переможній хвилі, обігравши у гостях Черкаські Мавпи-2 67:60, то ж однозначно команда прагнутиме продовжити йти шляхом перемог. А їх поки що небагато – три. Вищезгадана над дніпрянами, Львівською Політехнікою в овертаймі і виїздна у Черкасах. А матчів зіграно вже 16. Наразі Київ-Баскет-2 посідає передостанню сходинку у другій групі. Але молодим гравцям команди у турнірну таблицю краще не зазирати, аби не втрачати психологічної стійкості. Молоді Заєць, Сидорук, Пошабля рано чи пізно виглядатимуть більш стабільно і тоді – тримайтеся, суперники!

Вища ліга

м. Київ, СК Меридіан

12 січня

19:00, Київ-Баскет-2 – Інваспорт-ДЮСШ-ДОР

13 січня

14:00, Київ-Баскет-2 – Інваспорт-ДЮСШ-ДОР