17 і 18 березня друга команда Київ-Баскета зіграє заключні матчі регулярного чемпіонату у Вищій лізі. Суперник – Черкаські Мавпи-2.

Черкащани з киянами є сусідами по турнірній таблиці другої групи. Поки що підопічні Максима Балашова мають у своєму пасиві на одну поразку більше за суперника по прийдешньому протистоянню і тому закріпилися на восьмій сходинці. То ж два спарених матчі з Черкасами – чудова нагода для Київ-Баскета-2 виправити своє турнірне становище. Щоб помінятися з Мавпами місцями, потрібно їх двічі обіграти. Завдяки чому? Київ-Баскет-2 вийшов на фінішну пряму “регулярки” збалансованим, зіграним колективом. Кожний знає свою зону відповідальності і свій маневр. До цього у березні Київ-Баскет-2 двічі обіграв на виїзді Львівську Політехніку. Черкаські Мавпи-2 також демонструють, що вони не тупцюють на місці. Так обмінялися вдома перемогами з Хіміком-2. У їхньому складі на провідних ролях – Олег Бондаренко, який починав сезон у Київ-Баскеті-2. Лідер черкащан прагнутиме довести, що його дарма списали з рахунків у столиці.

Наприкінці грудня ці команди двічі зіграли у Черкасах і обмінялися перемогами. То ж чергові їхні зустрічі обіцяють бути вкрай цікавими, бо результат передбачити неможливо. Приходьте за емоціями на трибуни СК Меридіан (вул. Героїв Севастополя, 11в)!

Вища ліга

м. Київ, СК Меридіан

Київ-Баскет-2 – Черкаські Мавпи-2

17 березня, 16:00

18 березня, 18:00