Івано-Франківська Говерла знову змусила Київ-Баскет ковтнути гірку пігулку поразки у Вищій Лізі. Чи піде вона на користь сонячним? Цього разу підопічні Максима Балашова поступилися на домашньому паркеті 62:86.

Рахунок для господарів неприємний. Якщо днем раніше кияни поступилися 71:77, а це явна ознака боротьби до фінального свистка, то тепер поразка, яку прийнято називати нищівною. 26 очок підсумкового відставання цьому свідчення. Звісно, усьому є причини: склад ще не зіграний, двоє лідерів – на юнацькій Олімпіаді, суперник, нарешті, сильний – срібний призер Вищої ліги. Але прихильникам команди від цього не легше.

Після першої половини матчу ніщо не віщувало такого результату. Київ-Баскет виграв першу чверть 21:19 і зберіг позитивний баланс у два пункти перед перервою. Але у другій половині, судячи з результату, на майданчику повністю домінувала Говерла – 9:24 у третій чверті і 6:17 у заключній.

Найрезультативнішим у матчі став Олександр Шостуха – 29+7пб. Іван Ковальчук з Київ-Баскета відзначився 15-ма набраними очками.

Наступний поєдинок у Вищій лізі Київ-Баскет зіграє у гостях проти Тернопіль-ТНЕУ у суботу, 13 жовтня.

Вища ліга

Чоловіки

7 жовтня

м. Київ

Київ-Баскет – Говерла-КФВ 62:86 (21:19, 26:26, 9:24, 6:17)
Статистика матчу