Друга команда Київ-Баскета проведе чергові матчі у Вищій лізі. Лише номінально хлопці Максима Балашова будуть гостями у суперництві з дніпровським ДОС-ДЮСШ-ДОР. Насправді, обидва матчі відбудуться 1 і 2 листопада у столичному СК Меридіан – домашній арені Київ-Баскета.

У жовтні Київ-Баскет-2 зіграв шість поєдинків, у яких не зміг відчути солодкого смаку перемоги. Розпочали виступи у Вищій лізі підопічні Максима Балашова з домашніх поразок від Говерли, а це срібний призер Вищої ліги минулого сезону. Потім у гостях двічі поступилися спочатку Тернополю-ТНЕУ, пізніше Старому Луцьку-Університет. Листопад кияни мають усі шанси розпочати з перемоги і нарешті позбутися такого неприємного нуля у стовпчику «перемоги» у турнірній таблиці. Чому?

По-перше, гратимуть вдома.

По-друге, протягом жовтня Балашову вдалося збалансувати склад. Шість ігор у жовтні цілком достатньо для налагодження командних взаємодій.

По-третє, ДОС-ДЮСШ-ДОР суперник цілком прийнятний для досягнення переможної мети. Насправді, за цю команду грають хлопці з вадами слуху. На базі ДОС-ДЮСШ-ДОР формують дефлімпійську збірну України з баскетболу. Щоб вона мала потужну ігрову практику, дефлімпійці виступають разом з тими, хто не має подібних вад, тобто у чоловічій Вищій лізі.

У жовтні дніпряни провели чотири матчі, у трьох поступилися. А в одному, номінально гостьовому, а насправді домашньому, таки здолали Черкаські Мавпи-2 з рахунком 93:72.

Максим Балашов: – ми добре підготувалися до цих протистоянь, вивчили суперника. Відчуваю, що команда налаштована по-бойовому. А вже по ходу матчу будемо дивитися, як воно буде. Усі здорові і прагнуть перемог.

Вища ліга

м. Київ, СК Меридіан

1 листопада

18:00, КПЗО ДОС-ДЮСШ-ДОР – Київ-Баскет-2

2 листопада

16:00, КПЗО ДОС-ДЮСШ-ДОР – Київ-Баскет-2