Головний тренер Франківська Юрій Процюк провів останню перевірку боєм перед поєдинком з Київ-Баскетом. Йому принципово виграти тренерську дуель у Володимира Холопова у наступному турі 10 листопада.

Якщо поглянути на турнірну таблицю, у чемпіонаті залишилося дві команди, які ще не поступалися у сезоні – це Київ-Баскет і Франківськ. Тим більше останній прийматиме киянок вдома. Як він досягатиме мети? Наочно це продемонстрував поєдинок у Вінниці, де підопічні Процюка “загнали за Магадан” тамтешніх Блискавок. Підсумкова перевага гостей виявилася більш ніж переконливою +30 – 87:57. Просто переконливою вважатимемо +20. Вони цього відриву досягли на початку третьої чверті. А далі в’язали верьовки з деморалізованих господарок. Київ-Баскету на шляху до своєї 39-ї перемоги треба бути обережним. Білоцерківська і Мбайє у звітному поєдинку набрали 22 очка, Огороднікова – 18. І навіть юна Гвічіані 10 очок набрала у матчі з Блискавками. Це про щось говорить!

Втім, чемпіон часу дарма не втрачає. Київ-Баскет пропускав цей ігровий вікенд. Володимир Холопов з дівчатами має найголовніше – час для підготовки. Можна не сумніватися, він знає, як розпорядитися часом і скористатися цією перевагою у матчі з Франківськом.

Жіноча Суперліга

4 листопада

м. Вінниця

Вінницькі Блискавки – Франківськ 57:87 (15:21, 12:19, 13:26, 17:21)

Статистика матчу