Здобувши дві домашні перемоги над Козачкою і Чайкою Київ-Баскет зіграє двічі у гостях. Першим бар’єром для підопічних Володимира Холопова стане бронзовий призер минулого чемпіонату Рівне-ОШВСМ.

Господарки матчу можуть піднести неприємні сюрпризи киянкам 20 жовтня. Але ті готові до випробувань. Тим більше з лазарету повернулася капітан команди Анна Ольховик. У попередній зустрічі Київ-Баскет встановив два рекорди сезону – обіграв Чайку 119:44, табто набрав найбільше очок в одному матчі, ще й виграв з різницею +75. Володимир Холопов вважає, що це не зовсім нормально. Але коли буде гарна організація гри, то й різниця буде.

У неділю, 21-го жовтня, Київ-Баскет зіграє у Вінниці проти тамтешніх Блискавок. Хоча вінничанки вже показали свою міць, обігравши в Одесі ІнтерХім, та чи вистачить їх на другу таку звитягу? Це залежатиме від матчу блискавок з київським Динамо 20-го жовтня. Скільки сил вони залишать у боротьбі з підопічними Володимира Рижова і чи встигнуть відновитися до боротьби з чемпіоном?

Жіноча Суперліга

20 жовтня

м. Рівне

17:00, Рівне-ОШВСМ – Київ-Баскет

21 жовтня

м. Вінниця

14:00, Вінницькі Блискавки – Київ-Баскет