1 травня у фінальній серії Жіночої Суперліги між Динамо і Київ-Баскетом відбувся перший матч. На своєму майданчику біло-синім вдалося дотиснути чемпіона 81:76.

Перша чверть цього захопливого поєдинку залишилася за Динамо. Підопічні Володимира Рижова швидше впоралися зі стартовим хвилюванням і активні дії господарок не забарилися втілитися у 12-очкову перевагу. Але ще наприкінці першої чверті Київ-Баскет протягом півторахвилинного ігрового відрізку скоротив відставання на сім очок. Натхненна гра чемпіона у другій десятихвилинці продовжилася. Він набрав майже вдвічі більше очок, ніж Динамо 20:11 і пішов на перерву лідером 40:36.

Другу половину матчу Динамо розпочало потужніше і як наслідок, результативніше. На влучання Кондусь з лінії штрафних синьо-білі відповіли ривком +14! Лише Колесніченко перервала цей ривок. Третю чверть Київ-Баскет явно провалив 7:27. Єдиний плюс – пошкодження Кондусь не виявилося значним і Вікторія продовжила матч.

Дуже важливим для Київ-Баскета став три очковий кидок Афанасьєвої на початку заключної чверті. Не менш важливим стало влучання з периметру капітана гостей Ольховик. А коли здалеку поцілила Спітковська, Київ-Баскет підібрався до Динамо на відстань у три очки. Втім, господаркам вдалося утримати позитивний баланс – 81:76 у підсумку. Найрезультативнішою у матчі стала Адреона Кійс – 26 очок, 8 підбирань, 7 результативних передач і 7 перехоплень. У Київ-Баскета найрезультативніша – Ксенія Афанасьєва – 17 очок. В активі Анни Ольховик – дабл-дабл (10оч+10пб+8рп).

Другий матч фінальної серії відбудеться 2 травня, знову на арені Динамо.

Жіноча Суперліга

Плей-оф, фінал

Серія до трьох перемог

Перший матч

1 травня

м. Київ

Динамо-НПУ – Київ-Баскет 81:76 (25:20, 11:20, 27:9, 18:27)
Статистика матчу 

Рахунок у серії 1:0