20 жовтня у Жіночій Суперлізі відбувся один матч. Київ-Баскет в Одесі переміг ІнтерХім-СДЮСШОР 82:57.

Першу чверть суперниці провели у рівній боротьбі. Лише після влучання Краєвської гостям вдалося виграти цей ігровий відрізок. А вже у другій чверті підопічні Володимира Холопова “включили” агресію, стали більш уважно діяти у захисті і результат не забарився. На перерву команди пішли вже за 12-очкової переваги Київ-Баскета. У третій чверті ІнтерХім зумів нав’язати супернику свою гру – принаймні збільшити відрив киянкам вдалося мінімально. Але у четвертому періоді краща функціональна готовність гостей далася взнаки. Та й ігрове злагодження Київ-Баскета було вищим. Відчувалося, що у нього це був четвертий матч у чемпіонаті, а в одеситок лише другий. Аргументів, щоб зупинити киянок, підопічні Ірини Щипакіної не знайшли. То ж підсумкова перевага Київ-Баскета сягнула 25 очок – 82:57.

Одразу ж дві гравчині гостей Вероніка Любінець (22+13пб) і Дар’я Завидна (11+11пб) оформили дабл-дабл. Відзначимо і результативність Вікторії Кондусь – 20 очок. У складі ІнтерХіма найрезультативнішою виявилася Олена Бойко, яка минулий сезон відіграла за Київ-Баскет – 22 очка.

Тепер на переможниць очікує столичне дербі – 23 жовтня у столичному Палаці Спорту Київ-Баскет зіграє з чинним чемпіоном Динамо-НПУ.

Жіноча Суперліга

20 жовтня

м. Одеса

ІнтерХім-СДЮСШОР – Київ-Баскет 57:82 (17:19, 11:21, 16:17, 13:25)

Статистика матчу