16 лютого Київ-Баскет продовжив  серію виїздних матчів. У Вінниці підопічні Володимира Холопова зіграли з тамтешніми Блискавками і не мали з ними особливих проблем 92:51.

Показовою у цьому протистоянні стала перша чверть, яку киянки виграли з перевагою +15. Тобто на три результативні дії гостей господарки відповідали одним влучанням. Блискавок вела вперед Ільчишина, а у киянок по черзі відзначалися Кондусь, Спітковська, Любінець, Ольховик… Вже наприкінці першої десятихвилинки Володимир Холопов приділив увагу молодим. Так, ігровий час отримала Яна Рабчук, віддячивши наставнику влучанням з проходу.

У другій чверті Блискавки вирівняли гру, тобто не давали киянкам збільшити перевагу, але щодо зменшення відставання – на це у підопічних Олександра Підлужняка бракувало класу. Сім з половиною хвилин вінничанки чинили опір. І навіть скоротили відставання на один пункт після кидка здалеку Діберт. Але потім Київ-Баскет провів результативний відрізок 10:2 і пішов на перерву за рахунку 51:29 на свою користь.

Поперерві характер гри не змінився. Київ-Баскет контролював хід подій і записав до свого активу чергову перемогу. Дабл-дабл оформили киянки Вікторія Любінець (16оч+13пб) і Олександра Колесніченко (15оч+11пб).

У неділю підопічні Володимира Холопова зіграють у Рівному з тамтешнім Рівне-ОШВСМ.

Жіноча Суперліга

16 лютого

м. Вінниця

Вінницькі Блискавки – Київ-Баскет 51:92 (11:26, 18:25, 19:23, 3:18)

Статистика матчу