Київ-Баскет став чемпіоном України сезону 2019/2020 у Дивізіоні “Жіноча Суперліга”. Змагання завершили дочасно через пандемію коронавірусу.

Департамент організації та проведення змагань ФБУ затвердив результати ХХІХ чемпіонату України з баскетболу у жіночій Суперлізі.

Зважаючи на зупинку чемпіонату України через поширення у світі коронавірусу Covid-19, визначення призерів та підсумкових місць командами у чемпіонаті України здійснено за результатами на час закінчення змагань.

То ж на першому місці Київ-Баскет, на другому – Динамо-НПУ, на третьому – Рівне-ОШВСМ.

З погляду на турнірну таблицю чемпіонство Київ-Баскета заслужене – команда провела 17 матчів і здобула 17 перемог. Для порівняння: у срібного призера Рівного – 9 перемог і 8 поразок, у бронзового призера Динамо-НПУ – 9 перемог і 7 поразок.

Перше місце утримували без жодних інших варіантів для суперників головний тренер Володимир Холопов (асистент Інна Кочубей) та його підопічні Анна Ольховик (капітан), Анжеліка Ляшко, Ольга Краєвська, Кристина Філевич, Дар’я Дубнюк, Віта Горобець, Дар’я Завидна, Анна Рульова, Юлія Гутевич, Яна Рабчук, Вероніка Любінець, Вікторія Кондусь. Зробила свій внесок у спільний результат і Владислава Волошина. Але її було орендовано до Динамо-НПУ у січні 2020-го. Втім, і Владиславі щиросердне дякуємо. Вітаємо, дівчата і тренер!