Усі переможні серії, навіть рекордні, рано чи пізно завершуються. 10 листопада Франківськ перервав 38-матчеву переможну серію Київ-Баскета. Як казав вахтовий матрос на Тітаніку, коли корабель зіткнувся з айсбергом: «запам’ятаємо час, запишемо до бортового журналу».

На своєму майданчику підопічні Юрія Процюка обіграли чинних чемпіонок 77:70. Вже у першій чверті стало зрозуміло, що Франківськ не стане відбувати номер і готуватися до недільного поєдинку з Динамо, мовляв, з Київ-Баскетом нема чого ловити. Виявилося, є чого, і червоно-чорні дівчата своє спіймали. Потроху, у кожній чверті до перерви вони відгризали очкового запасу. Спочатку було +6, після першої половини +9. Непросто було відстояти, вірніше буде сказано, захистити цей здобуток. Але господарки не відступили. Сьогодні свято – на їхній вулиці.

Найрезультативнішою у матчі стала гравець Київ-Баскета Вікторія Кондусь – 28 очок + 9пб. В активі гравця Франківська Аріни Білоцерківської тріпл-дабл – 26оч+10пб+12рп.

Додамо, що Франківськ з першої спроби обіграв чемпіона, адже з моменту створення жіночої команди Київ-Баскета турнірні шляхи цих команд не перетиналися, команда з Прикарпаття минулого року грала у Вищій лізі.  У неділю в гості до франківчанок завітає Динамо, а на команду Володимира Холопова очікує непростий виїзд до Вінниці.

Жіноча Суперліга

10 листопада

м. Івано-Франківськ

Франківськ – Київ-Баскет 77:70 (23:17, 24:21, 10:13, 20:19)
Статистика матчу