9 і 10 лютого Київ-Баскет зіграє два матчі у Західному регіоні. Першим суперником підопічних Володимира Холопова у суботу, 9 лютого, буде СБК Львів.

Сьогодні чинний чемпіон набрав оптимальних кондицій, про це свідчать три поспіль матчі минулого вікенду, які підопічні Володимира Холопова не просто завершили переможно, а й в кожному з них перетинали 100-очкову межу: Київ-Баскет – Чайка 113:69, Київ-Баскет – Козачка 110:43, Київ-Баскет – Франківськ 112:67 (матч Кубка України). Це рекорд сезону, навіть попри те, що останній матч мав статус гри Кубка України, але ж суперник який був – Франківськ! Він у листопаді благополучно припинив 38-матчеву переможну серію киянок у чемпіонаті України. До речі, ці команди знов зіграють між собою на десерт ігрового вікенду Жіночої Суперліги  у неділю. Отже, чи продовжить Київ-Баскет цю безпрецедентку серію?

Читайте: ВОЛОДИМИР ХОЛОПОВ: РЕКОРДНА СЕРІЯ – НЕ САМОЦІЛЬ

Львову доведеться сутужно. Хоча і підопічні Ірини Кленіної підійшли до зустрічі з киянками у піднесеному настрої. Свій попередній матч Суперліги вони виграли, здолавши на виїзді Франківськ 60:55. Ще один плюс цього протистояння для обох його учасників – можливість переглянути у безпосередньому контакті потенційного суперника у півфіналі Кубка України.

Жіноча Суперліга

9 лютого

м. Львів

18:15, СБК-Львів – Київ-Баскет