12 січня Київ-Баскет зіграє другий домашній матч поспіль. Цього разу суперником підопічних Володимира Холопова будуть Вінницькі Блискавки.

Небагато часу відведено на відпочинок учасницям матчу. Адже менш ніж за день до початку звітного протистояння обидві команди провели напружені матчі Суперліги. Тут у Київ-Баскета є дві переваги. По-перше, господарки виграли попередній матч (у Рівного 81:55) і грають вдома. А Блискавки зазнали поразки (від Динамо 68:97) і проведуть гру у гостях. Звісно, і відновлюватися на виїзді, ще й після поразки, важче.

У Київ-Баскета є кадрові проблеми: хворіє капітан Анна Ольховик, травмовані Краєвська, Завидна. З плюсів – вийшли з лазарету Колесніченко і Рабчук. У відмінній формі перебуває Вікторія Кондусь, яка у грі з Рівним набрала 33 очки. Але головне – знову на тренерському містку киянок перебуває Володимир Холопов. І це майже гарантія того, що прихильники команди відчують солодкий смак перемоги. А для цього треба тільки прийти на трибуни спорткомплексу Меридіан 12 січня опівдні.

Жіноча Суперліга

12 січня

м. Київ, СК Меридіан

12:00, Київ-Баскет – Вінницькі Блискавки