Чинний чемпіон України проти дев’ятиразового чемпіона України! Погодьтеся, це цікава пара для афіши матчу, можна навіть сказати – брендова. 12-го жовтня у столичному СК Меридіан Київ-Баскет прийме Запорізьку Козачку-КПУ.

Якщо для підопічних Володимира Холопова це буде дебютний матч у Жіночій Суперлізі, то запоріжанки вже провели два офіційних поєдинка – програли і обіграли БК Рівне. За кадровим потенціалом Київ-Баскет звісно є явним фаворитом протистояння. Але у лазареті команди перебувають два гравця – Чек і Краєвська, вже не говорячи про Дар’ю Завидну, у неї пішов тільки 3-й місяць відновлення.

Головний тренер Козачки Олена Жержерунова взяла до Києва десять гравців – усі, кому вона довіряє на паркеті, поїхали до столиці. Перевага Козачки у тому, що вона вже зіграла два офіційних матчі чемпіонату, в той час, як господарки стартують тільки звітним матчем, а їхній головний тренер Володимир Холопов лише 9-го жовтня приєднався до команди, після повернення з молодіжного чемпіонату світу у Китаї.

Жіноча Суперліга

12 листопада

м. Київ

16:00, СК Меридіан

Київ-Баскет – Запоріжжя