2 лютого  Київ-Баскет завершить шестиматчеву домашнюю серію регулярного чемпіонату Жіночої Суперліги поєдинком з Козачкою.

Шансів на те, що киянки «наламають дрова» у прийдешньому суперництві, небагато. Саме з Козачкою незіграний тоді ще Київ-Баскет зустрівся у першому турі і все одно переміг 85:71. Потім тричі киянки грали за відсутності Володимира Холопова. У Запоріжжі у чемпіонаті Козачка дала бій 63:73. В 1/8 Кубка України двічі суперниці зіграли у столиці і щоразу Київ-Баскет виявлявся сильнішим (90:67, 77:58).

До звітного поєдинку Київ-Баскет і Козачка підійшли у різному психологічному стані. Підопічні Вікторії Большакової – деморалізованими після нищівної поразки від Динамо 63:100, Київ-Баскет – на піднесеній хвилі і впевненим у своїх силах, обігравши у перший день лютого принципового суперника Чайку 113:69. У цьому поєдинку Ольховик, Спітковська, Колесніченко, Кондусь, Афанасьєва, Рабчук набрали більше 10 очок. Це свідчить про те, що кожна з цих дівчат зможе вразити кошик у слушний момент. А моментів буде чимало.

Жіноча Суперліга

2 лютого

м. Київ, СК Меридіан

12:00, Київ-Баскет – Козачка-КПУ