19 січня у центральному матчі туру Жіночої суперліги Київ-Баскет прийме Франківськ. Менш ніж за добу до звітного протистояння його учасники відіграли напружені поєдинки регулярного чемпіонату. І тим, хто не знайомий з історією протистоянь Київ-Баскета і Франківська, можна було б засумніватися – чи зможуть ці колективи на тлі втоми показати видовищну гру?

Гра буде і яскравою, і видовищною, і напруженою одночасно. Попри той факт, що напередодні обидва суперники зіграли. Київ-Баскет обіграв Львів, а Франківськ поступився Динамо. Гарантована інтрига закладена у протистоянні тренерів. Холопов проти Процюка – на Водохреща вони знову схрестять зброю. А у цьому сезоні вдруге доводитимуть силу своїх методик гри в очному протистоянні. У листопаді саме Франківськ Процюка припинив 38-матчеву переможну серію Київ-Баскета, обігравши вдома киянок 77:70. Відтоді у Франківську відбулися зміни – поїхала до Польщі Білоцерківська, прийшла Уро-Ніле. Болюча поразка від Динамо засвідчує – Франківськ зараз не у своїй найкращій формі.

Але і Київ-Баскет не на піку. Продовжує хворіти капітан Ольховик, Та в цілому, дівчата добре усвідомлюють, проти кого виходитимуть на паркет. Головна зброя господарок – їхній наставник Володимир Холопов. А він знову біля штурвалу і знайде необхідні слова, аби підбадьорити своїх дівчат у грі.

Жіноча Суперліга

19 січня

м. Київ, СК Меридіан

12:00, Київ-Баскет – Франківськ-ПНУ