Що може бути більш приємним подарунком, ніж перемога у День народження? Для тренера важко придумати більш важливу альтернативу. Особливий день для людини, яка усю себе віддає улюбленій справі – це свято не лише для близьких і рідних, коханих. Для команди це теж свято.

На почуттях і натхненні зіграти у гру, яку сповідує наставник – ось подарунок, якого він очікує. Усе інше йому подарують ті, хто не вийде на паркет боротися за перемогу. Звісно, буде більше хвилювання. Але піднесеність – запорука успіху. Саме у такі моменти усвідомлюєш – тренери, це особливі люди. Вони ризикують у свій день отримати повний комплект позитиву, або ж навпаки, коли залишається присмак, який не “зажуєш тістечками”. Бо ж претендентів на перемогу у грі завжди двоє. Це саме той яскравий приклад, коли нематеріальне вище за речі, які можна помацати. Бажаємо Вам, тренере, щоб це були золоті медалі. Зрозуміло, шлях до них тернистий, але наближати цю мить дівчата продовжать у Ваш день народження.

Читайте: ЖІНОЧА СУПЕРЛІГА: АНОНС МАТЧУ КИЇВ-БАСКЕТ – ФРАНКІВСЬК

Шановний пане Володимире! Ви найуспішніший тренер українського баскетболу минулого сезону. Бажаємо Вам утриматися на цій вершині, ну і звісно здоров’я, бо нові виклики не менш серйозні. Ваше свято – це і наше свято! З Днем народження! Щиро, Ваш Київ-Баскет.