Головний тренер головної жіночої команди Київ-Баскета Володимир Холопов прокоментував стабільну появу Вероніки Любінець у символічній збірній туру, повідомив про перенесення матчу з Чайкою і терміни відновлення капітана Анни Ольховик.

– Це визнання я б оцінив не стільки, як ознаку майстерності, скільки те, що Вероніка прагне бути кращою, прогресувати від матчу до матчу. Вона працює на 100% і намагається показувати результат. Якщо молодого гравця ти сильно хвалиш, у нього на голові може виростити корона і на цьому закінчаться усі її досягнення. Поки що їй треба працювати і працювати – а тоді вже з’явиться стабільність і майстерність.

– 30-го березня ви граєте на виїзді з Козачкою, а вже 6-го квітня відбудеться чергове столичне дербі. Розраховуватимете на цього гравця?
– Хочу повідомити, що через вибори Президента України виїзний матч у Бердянську між Київ-Баскетом і тамтешньою Чайкою перенесено з 31 березня на 14 квітня. На арені проведення матчу облаштують виборчу дільницю. У грі з Козачкою нас буде лише 9 гравців. Аня Ольховик травмована і чи встигне вона відновитися до гри з Динамо – це питання. До Козачки точно ні. А розраховую я на усіх гравців. І у роздягальні цього не приховую, коли спілкуюся з командою. Кажу їм: від кожної з вас залежить результат. Хто виходить на хвилину-дві, нема різниці. Має значення коефіцієнт корисної дії гравця за хвилину ігрового часу.