Головний тренер Київ-Баскета Володимир Холопов прокоментував перемогу своїх підопічних 88:66 над Динамо у третьому матчі золотої серії Жіночої Суперліги. Тепер рахунок у серії змінився з 0:2 на 1:2 на користь Динамо. Четвертий матч серії відбудеться 6 травня о 18:30 знову на паркеті Київ-Баскета – в СК Меридіан.

– Те, що сьогодні підсумкова різниця склала 22 очки, не має ніякого значення. Має значення те, як ми грали. І сьогодні я напевно вперше за якийсь час особливо в іграх проти Динамо задоволений тим, як ми грали, яким був настрій, яким був заряд, яка була агресія у захисті і у нападі. І від захисту, і від нападу нам і прийшло. Ми не грали якийсь штучний напад. Ми добре бігли у швидкий прорив, добре боролися на кільці. І вперше, напевно, у матчах з Динамо ми виграли щит і одразу ж отримали результат +20. Те, що я і говорив перед грою.

– Як зберегти кураж на четверту гру? Не втомилися дівчата?
– Динамо в такій самій ситуації. Ви думаєте, у них ситуація краща? Їм теж кортить швидше стати чемпіонками. Але не все так швидко робиться. У нас є мотивація, сподіваюся, гравці відчули, що вони можуть боротися. І боротися з американками і так само будуть зарядженими на завтрашній день, і сподіваюся, буде ще одна гра.