Головний тренер Київ-Баскета Володимир Холопов прокоментував перемогу своїх підопічних у матчі Жіночої Суперліги над Франківськом. Вона дозволила киянкам залишитися потенційними лідерами регулярного чемпіонату.

– Ми зіграли непогану гру за якістю за виключенням двох складових – це підбирання у нападі і підбирання у захисті. Це поки що залишається нашим «бічем», ми над цим працюємо, і достатньо багато. Але поки що нам бракує добре ставити спину і як слід боротися на чужому кільці. Сьогодні ми не дуже добре атакували с периметру, ми могли закинути більше м’ячів у своєму залі. І саме ці промахи призвели до рахунку +12, а не +30.

– Чи багато проблем створив суперник?
– Безумовно. Маша Уро-Ніле – це дуже гарний гравець, безумовно є значним підсиленням для команди Івано-Франківська. Це гравець національної збірної з досвідом виступів за кордоном. Сьогодні вона реально гарно грала. Лише у першу половину закинула нам 24 очка і ми не могли з нею впоратися. І друга проблема, яка є, і ми над нею працюємо це гра за отримання (м’яча-ред.), у тому числі таких гравців, як Маша Уро-Ніле. Було завдання відсікти її від м’яча, але, нажаль, цього не вдалося.

– Але, як свідчить статистика, по перерві вдалося.
– У третій чверті її тримала Аня Ольховик. Вона гравець більш досвідчений, ніж Вероніка Любінець чи Олена Бойко. Тож відсікли її від м’яча і стало набагато легше.