Головний тренер Київ-Баскета Володимир Холопов попри дистанційне керування командою (йому зроблено операцію у столиці – ред.), розповів про поточний стан справ і найближчі плани, зокрема, на кубкове протистояння з Козачкою.

– Жодної трагедії після поразки в Івано-Франківську ми не робили. Працюємо за планом. Як кажуть новини діляться на гарні і навпаки. Оля Краєвська після додаткового обстеження коліна відновлюватиметься довше, ніж зазвичай. Виникла необхідність підтягнути зв’язку. Це технічний момент, який треба обов’язково зробити.

– Це потребує оперативного втручання?
– Зроблять артроскопію, їй підтягнуть зв’язку. А це призведе до того, що вона випадає ще на три місяці з тренувального процесу. Такі випадки трапляються один раз на 100 операцій, але, нажаль, це з нею трапилося і це треба зробити.

– У вас з подібними травмами ще кілька дівчат – Завидна, Чек…
– Щодо Завидної ще зарано говорити, у Чек зовсім інша історія. У неї з хрестоподібною зв’язкою все гаразд, вона відновлюється. Зробили ще операцію, почистили коліно. Є сподівання, що до середини грудня вона приступить до тренувань. Коліно у неї виглядає непогано, набряку нема. Дівчина відновлюється, вона прагне грати у баскетбол. Це однозначно, абсолютно. Схожа травма у Наташи Скорбатюк. Але вона з’явиться тільки після Нового року. Там ситуація трохи складніша. Дякуючи Богові, одужала Аня Ольховик, добре відіграла у складі збірної України (заключні матчі відбору ЄвроБаскета – ред.). Я сподіваюся, що обіграти команду Запоріжжя нам по силах. І дівчата зроблять усе можливе, щоб обидві гри виграти.

Читайте: У МАТЧАХ 1/8 КУБКА УКРАЇНИ КИЇВ-БАСКЕТ – КОЗАЧКА КИЯНКАМИ КЕРУВАТИМЕ КОЧУБЕЙ, ХОЛОПОВА ПРООПЕРОВАНО

– Командою керуватиме у цих матчах Інна Кочубей?
– Саме так. Повністю довіряю своєму асистенту Інні Кочубей, вона має досвід керування командою, недарма очолює молодіжну збірну України U-20. Це молодий тренер, для якої є шанс відчути і провести гру. Для її розвитку і професійного зростання це дуже добре. Команду вона знає дуже добре, знає тактику. Я сподіваюся, вона проявить себе з найкращого боку.

Матчі 1/8 фіналу Кубка України між Київ-Баскетом і Козачкою-КПУ відбудуться у столичному СК Меридіан 25 і 26 листопада. Початок матчу у неділю, 25 листопада, о 19:00, у понеділок, 26 листопада – о 15:00.