Головний тренер Київ-Баскета Володимир Холопов та американська легіонерка Тайлер Дір прокоментували поразку своєї команди в фіналі жіночого Кубка України від Будівельника (64:103).

Володимир Холопов:

Хотілося зіграти краще, але я розумів, що перемогти буде важко. Кубкові матчі завжди непередбачувані, але дуже потужний склад в команді Будівельника і дуже великі втрати у Київ-Баскета після того як поїхали легіонерки.

Розраховував на те, що за рахунок ентузіазму та бажання вдасться зіграти краще, але молоді гравчині, коли почали сипатися, надломилися і вже в четвертій чверті все було зрозуміло. Я дав пограти нашим 17-річним дівчатам, щоб вони отримали досвід кубкового фіналу, який їм знадобиться у майбутньому і буде стимулом для подальшої праці. У нас шоста гравчиня 19-річна, а сьома вже 17-річна і я не кажу, що Ляшко 21 рік.

У нас залишилася дуже молода команда, але перспективна. Тож нам знадобиться час і не один матч ще програємо, набиваючи шишки. Сьогодні у Будівельника одна з найсильніших команд в Україні, яка буде боротися за чемпіонські медалі. Я не знаю, яка ситуація з поверненням легіонерок буде у нас, але у Будівельника з цим все добре.

Тайлер Дір:

Дуже важкий матч, але ми такий і очікували, адже в Будівельника дуже сильна команда. Я задоволена своїм виступом, але як команда ми могли зіграти краще.