Жіноча команда «Київ-Баскета» вдало відкрила рік, двічі перегравши одеський «Інтерхім» на домашньому паркеті. Головний тренер жіночої команди Володимир Холопов та гравчині команди Міріам Уро-Нілє та Христина Філевич прокоментували результати поєдинків на післяматчевих прес-конференціях:

Міріам Уро-Нілє: Це були наші перші ігри після довгої перерви на новорічні свята. Було дуже приємно повернутися назад на паркет. Грою в цілому задоволена, але завжди є до чого прагнути.

Христина Філевич: Я задоволена результатом, тому що ми виграли. Вважаю в нас видалися досить гарні матчі. Але план на гру вдалося реалізувати не повністю – ми можемо грати краще.

Володимир Холопов: Ми грали не у повному складі, але на результатах це не сильно відобразилося, тому що перемогли з переконливим рахунком. Проблеми завжди є, але ми працюємо, виправляємо помилки і будемо грати краще. Початок другого матчу в нас вийшов трохи нервовим через те, що ми граємо два матчі поспіль, ще й уранці. Ми якийсь час перебували у напівсонному стані, інакше кількість промахів з-під кільця пояснити не можна. Ми обов’язково змінимо підхід до розминки, знову, тому що кожен раз я залишаюся незадоволеним саме стартом. Взагалі гра пройшла під нашу диктовку, ми вигравали весь час, і закінчили так, як повинні були. Очікуємо на одужання наших гравчинь, а також на появу нашої першої легіонерки, котра прилітає 11-го січня.

Наступні два матчі команда «Київ-Баскета» зіграє вже 16 та 17 січня проти бердянської «Чайки» на домашньому паркеті ПС «Венето-Спорт». Команда з Бердянська наразі посідає четверте місце у турнірній таблиці регулярного чемпіонату, у той час, коли жовто-чорні очолюють залікову таблицю, маючи в активі 16 перемог у 18 зустрічах.