Цими вихідними головні жіночі та чоловічі команди «Київ-Баскета» проведуть чергові поєдинки у Суперлізі. Підопічні Айнарса Багатскіса зіграють на виїзді проти «Миколаєва» та проекзаменують новачка Суперліги «Кривбас», а віце-чемпіонки України зіграють проти «Чайки». Розповідаємо де та коли дивитись.

Чоловіча команда: візит до корабелів та протистояння Багатскіс – Сліпенчук

Жовто-чорні у четвер вже прибули до Миколаєва, де сьогодні зіграють проти корабелів. Кияни не мають кадрових втрат та готуються до гри в оптимальному складі.

Обидві команди мають по перемозі в стартовому матчі Суперліги – «Миколаїв» впевнено розібрався з новачками «Кривбасом», а кияни у непростому поєдинку здолали «Тернопіль».

Виїзні ігри проти корабелів завжди давалися непросто жовто-чорним, проте минулого сезону наша команда забрала дві впевнені перемоги в СК «Надія». Як буде цього разу?

1 жовтня 19:00

Миколаїв – Київ-Баскет

СК «Надія»

Трансляція: YouTube ФБУ

А вже у неділю на бронзових призерів минулого сезону чекатиме ще одна виїзна гра з новачками Суперліги «Кривбасом». Ця зустріч буде особлива для жовто-чорних та особисто Айнарса Багатскіса, адже це буде перша дуель латвійського спеціаліста проти свого екс-асистента Артема Сліпенчука.

Окрім того, у складі «Кривбаса» наразі виступають екс-гравці нашого клубу – Владислав Коренюк та Мілош Латковіч.

3 жовтня 15:00

Кривбас – Київ-Баскет

СК КТУ

Трансляція: YouTube ФБУ

Жіноча команда: виїзд до Бердянська

У свою чергу підопічні Володимира Холопова свої поєдинки проведуть у Бердянську проти місцевої «Чайки», яка днями залишилася без головного тренера. Команду залишив багаторічний наставник Срджан Радулович, який очолив «Будівельник».

Для «Чайки» це будуть перші матчі у новому сезоні, тоді як «Київ-Баскет» вже має в активі дві непрості перемоги над «Інтерхімом». Чи зможуть віце-чемпіонки привезти додому ще дві звитяги?

2 жовтня 16:00 та 3 жовтня 13:00

Чайка – Київ-Баскет

Палац Спорту (Бердянськ)

Трансляція: YouTube ФБУ

Тож у ці вихідні баскетболу вистачатиме – саме час підтримувати жовто-чорних! Також не забуваємо, що відбувається активний продаж квитків на перші домашні матчі чоловічої команди 8 та 10 жовтня проти «Соколів» та «Дніпра» відповідно. Придбати квитки можна за цим посиланням.