Київ-баскет виграв усі чотири поєдинки у Чайки у регулярному сезоні Суперліги, проте мав досвід вибування із Кубка України саме від Чайки.

Столичний клуб, у складі якого, на відміну від суперниць, із табору яких Дей і Джонс відлетіли, була одна американська легіонерка (Тайлер Дір) забрав першу чверть – 26:21.

До великої перерви команда під керівництвом Володимира Холопова збільшила перевагу до 13-ти очок – 47:34. програвши щит – 17:21, колектив із Києва нівелював цей момент, зокрема, високим показником реалізації кидків із периметру – 50% (9/18).

У складі Київ-Баскета, зокрема, 4 зі своїх 9-ти атак із дальньої дистанції реалізувала Наталія Цюбик. тоді як капітан команди Таїсія Удоденко – 3 із 4-х.

Упродовж другої половини Чайка деінколи скорочувала відставання, але, у підсумку, швидкий перехід від оборони до атаки суперниць раз по раз давався взнаки, тож представник першої трійки турнірної таблиці Суперліги переміг і у 3-й та 4-й десятихвилинках.

Фінальний матч наші дівчата зіграють 20 лютого на паркеті Gymmaxx Arena проти «Будівельника». Вітаємо дівчат з крутим досягненням та чекаємо матчу за трофей