20 вересня жіноча команда Київ-Баскета провела двогодинне інтенсивне тренування під керівництвом Володимира Холопова. Часу небагато, аби налагодити тренувальний процес, як слід.

На паркеті вправи виконували дев’ятеро гравців – Вероніка Любінець, Владислава Волошина, Олександра Чек, Анна Ольховик, Вікторія Кондусь, Євгенія Спітковська, Олена Бойко, Ольга Краєвська, Ксенія Афанасьєва. Підтримувала партнерок по команді морально і підбадьорювала Дар’я Завидна.

Ще двоє дівчат – Яна Рабчук і Юлія Гутевич перебувають у таборі юнацької збірної України 3х3, яка веде підготовку до Олімпіади у Буенос-Айресі. Наталя Бабій (до одруження Скорбатюк) наразі відновлюється після травми і пролонгує угоду з клубом після одужання.

Володимир Холопов у стислі строки намагається дати своїм підопічним необхідний обсяг інформації, адже з 25-го вересня він знову опікуватиметься справами збірних, цього разу готуватиме молодіжну жіночу збірну 3х3 до чемпіонату світу. Тому зараз для нього гарячі дні у клубі.  Нагадаємо, старт чемпіонату України у Жіночій Суперлізі запланований на 12 жовтня.

Володимир Холопов: – зараз форсовано проходимо тактику для того, щоб коли я буду у збірній, тренувальний процес прямував вірним курсом. Мій асистент Інна Кочубей усе триматиме під своїм контролем. Вже під її керівництвом дівчата продовжать відпрацьовувати швидкість виконання тактичних взаємодій, правильність виконання. Отже, зараз ми напрацюємо певний обсяг тактичних знань, який потім дівчата відшліфовуватимуть і удосконалюватимуть. До початку чемпіонату усе має бути доведено до автоматизму.