25 і 26 листопада головна жіноча команда БК Київ-Баскет проведе матчі 1/8 фіналу Кубка України з Козачкою.

Лише у двох парах розіграшу почесного трофея на цій стадії сліпий жереб звів рівні за класом команди. Тобто у них чвертьфіналіста визначатимуть (визначили) представники Суперліги. Чинний володар Кубка ІнтерХім у непростому протистоянні з Вінницькими Блискавками вже вирішив своє чвертьфінальне завдання. Тепер прийшов час визначатися у парі Київ-Баскет – Козачка.

Які переваги має чемпіон України у боротьбі з чотириразовим володарем Кубка? Найголовніша – рідні стіни. Обидва матчі відбудуться у столичному СК Меридіан. Ще одна перевага не менш суттєва – якісно склад Київ-Баскета набагато переважає Козачку. Красномовно це засвідчує рахунок матчу у першому колі Жіночої Суперліги. Київ-Баскет вдома обіграв Козачку 85:71. Також киянки прагнутимуть реабілітуватися перед своїми прихильниками за поразку в Івано-Франківську у Суперлізі.

Переваги Козачки: відсутність на тренерському містку Київ-Баскета Володимира Холопова, який відновлюється після операції, перебуває на лікарняному і спостерігатиме за перебігом подій дистанційно. Командою керуватиме у цих поєдинках асистент Володимира Холопова Інна Кочубей. За словами головного тренера вона впорається з цим викликом, бо добре знає усі тактичні напрацювання і можливості дівчат. Козачку відтоді, як вона грала у Києві, також очолює новий фахівець. Замість Олени Жержерунової командою керує Вікторія Большакова. Для неї обіграти у столиці Київ-Баскет буде метою №1.

Підтримати дівчат можна у неділю, 25-го листопада, о 19:00, у понеділок, 26-го листопада, о 15:00. Адреса СК Меридіан – вул. Героїв Севастополя, 11В.

Кубок України (жінки)

1/8 фіналу

м. Київ

Перший матч

25 листопада

19:00, Київ-Баскет – Козачка-КПУ

Другий матч

26 листопада

15:00, Київ-Баскет – Козачка-КПУ