Головні тренери команд-учасниць фінальної серії Жіночої Суперліги коментують результат першої гри. Динамо Володимира Рижова здолало Київ-Баскет Володимира Холопова 81:76. Другий матч серії відбудеться сьогодні, другого травня.

Володимир Холопов, головний тренер БК Київ-Баскет:
– така робота тренера, голос інколи втрачається. Хотілося б, щоб завтра окрім мого голосу з’явилася б ще й точність влучання у кільце. І було б менше помилок. Ми сьогодні фактично однією чвертю, третьою, перекреслили результат усієї гри. Ми показали гарну гру, ми дуже добре боролися, але величезна кількість втрат у третій чверті і для мене виявилася несподіванкою. Бо ми нормально розбивали зонний пресинг і нормально грали. Але найшло якесь затемнення на гравців – припустилися десятьох втрат за одну чверть і поховали результат усієї гри.

– Який стан Кондусь?
– Заморозили лікоть, сподіваюся, завтра Вікторія зіграє.

Читайте: ЖІНОЧА СУПЕРЛІГА: АНОНС ДРУГОГО МАТЧУ ФІНАЛЬНОЇ СЕРІЇ ДИНАМО – КИЇВ-БАСКЕТ

Володимир Рижов, головний тренер БК Динамо:
– Я знав, що вони готуються, хитрують. У першому матчі у Київ-Баскета спрацював зонний захист. А ми дещо знітилися, не влучали. Будемо готуватися до другої гри, треба відновити сили. Радий перемозі, викатали важкий матч, є характер. Треба розібрати свої дії і знову налаштуватися на боротьбу. Я не дуже задоволений діями гравців, але сам факт перемоги гріє душу. Не менш важлива друга гра. Турбує те, що у деяких дівчат були відсутні лідерські якості у першій половині. Дуже багато своїх м’ячів ми «на полу» віддали супернику. Але це вже все. Треба думати про другу гру. Фінал є фінал.