3 січня чинний чемпіон України серед жінок Київ-Баскет поновив тренувальний процес після новорічних свят, знову на чолі з головним тренером смугастих Володимиром Холоповим.

Сам факт відновлення тренувального процесу доволі буденний, навіть якщо це перше тренування у Новому році. Але знаковим робить його повернення до керма командою Володимира Холопова. Майже півтора місяця головний тренер чемпіонок був на лікарняному через проблеми зі здоров’ям.

Читайте: У МАТЧАХ 1/8 КУБКА УКРАЇНИ КИЇВ-БАСКЕТ – КОЗАЧКА КИЯНКАМИ КЕРУВАТИМЕ КОЧУБЕЙ, ХОЛОПОВА ПРООПЕРОВАНО

За цей час команда під керівництвом Інни Кочубей зіграла два матчі у Кубку України (без проблем здолала в 1/8 Козачку 90:67 і 77:58) і провела чотири грудневі матчі у регулярному чемпіонаті Жіночої Суперліги (гостьові перемоги над Динамо 89:73, Козачкою 73:63, ІнтерХімом 81:58, гостьова поразка від Чайки-ДЮСШ 81:101). І ось нарешті Холопов знову керує тренувальним процесом.

Володимир Холопов, головний тренер БК Київ-Баскет: – безумовно, скучив за роботою, за дівчатами. Команда поновила тренування у піднесеному настрої. Працюємо над функціональним станом, оскільки середина сезону потребує підтримки фізичних кондицій. Готуємося до найближчих матчів у Суперлізі, що відбудуться 11 і 12 січня (з БК Рівне та Вінницькими Блискавками відповідно ред.). Приємно відзначити, що розпочала тренування Саша Колесніченко (до одруження Чек – ред.). Сподіваюся, що до найближчих матчів з Рівним і Блискавками вона вже буде готова, нехай і не в оптимальній формі. І я сподіваюся використовувати її вже на майданчику. Вона вже потренувалася у загальній групі і виконує усі вправи у повному обсязі, які я пропоную для відпрацювання команді.

На сьогодні у регулярному чемпіонаті Жіночої Суперліги Київ-Баскет ділить третю сходинку з ІнтерХімом (в обох по 20 очок), але за втраченими прихованим співлідером чемпіонських перегонів є саме столичний клуб. Підопічні Володимира Холопова мають у пасиві дві поразки (так само двічі програв Франківськ-ПНУ), в той час як Динамо-НПУ, яке зараз очолює турнірну таблицю, поступилося тричі у чемпіонаті.

Турнірна таблиця